home fonte-trainingen
maatwerk in trainingen
coachtrajecten

Ga jij mee wandelen in de Himalaya?

Voor wie is de reis bedoeld?
De editie 2024 zal een speciale reis worden voor iedereen die van trainen/coaching zijn beroep heeft gemaakt. Met elkaar maken we er een prachtig maar ook leerzaam programma van. Tijdens de wandeldagen in de bergen wordt een klein dagelijks programma toegevoegd, waarmee de onthaasting en de rust nog beter ervaren kan worden. Iedere deelnemende trainer/coach mag daaraan vanuit zijn of haar eigen expertise een bijdrage leveren. Denk hierbij aan kleine oefeningen, 'overpeins-opdrachten', mindfulness, een schrijfopdracht in de avond, een uitleg over jouw specialisme, enz. Dit aanbod wordt vooraf geïnventariseerd en tot een samenhangend programma gesmeed.

Verder moet de deelnemer van een beetje avontuurlijk wandelen houden. Van een hangbrug hier of daar moet je niet bang zijn. Natuurlijk moet je een redelijk goede conditie hebben en gewend zijn om te wandelen. Een portie doorzettingsvermogen zal af en toe onontbeerlijk zijn. We slapen tijdens de trek in zeer eenvoudige lodges, dus je zult ook minstens 16 dagen zonder luxe moeten kunnen.
Je hoeft niet persé te houden van groepswandelen, want tijdens de reis zal iedereen zoveel mogelijk in eigen tempo kunnen lopen.


nepal_2013_416_
Zin in wat meer beeld bij deze reis?
Kijk dan naar dit filmpje dat ik in 2013 maakte in hetzelfde Annapurna-gebied.
Praktische informatie over de Nepal Wandelreis: