home fonte-trainingen
maatwerk in trainingen
coachtrajecten

Genieten van al het goede dat het leven te bieden heeft

voor praktische informatie over de Wandel-Onthaastingsweek
van 12 t/m 18 mei 2019
klik hier

Het verblijf tijdens de Fonte Onthaastingsweken is in Villa Vallière, een Chambres & Table d'Hôtes in de ongerepte Creuse (Nouvelle-Aquitaine, Frankrijk)
Gevestigd in een voormalige meisjesschool in het pittoreske dorpje Vallière wordt Villa Vallière gastvrij gerund door Nederlanders. Hier is het heerlijk thuiskomen na een dag wandelen in de rustgevende groene omgeving. Het regionale natuurpark 'Plateau de Millevaches' biedt prachtige bossen, uitgestrekte glooiende weides, beekjes en meren. Een mogelijke verrassing tijdens een wandeling: het pad zou zo maar gekruist kunnen worden door reeën, vosjes enz.!

In de karakteristieke Villa wordt je een week in de watten gelegd. De maaltijden zijn met smaak bereid en afgestemd op het seizoen. In een gezellige en huiselijk sfeer is dineren aan de Table d'Hotes een geweldige ervaring. Je overnacht in éen van de vijf stijlvolle gastenkamers.
Alle kamers zijn voorzien van koffie-/theefaciliteiten (Nespresso), zitje, schrijftafel, gratis WiFi en privé badkamer.

Villa Vallière ligt 'in het midden' van Frankrijk, ten westen van Clermont Ferrand. Afstand Utrecht-Vallière is ongeveer 875 km.
Meer informatie over Villa Vallière kun je vinden op de site van de Chambres d'Hôtes zelf: www.villavalliere.com

Bekijk hier meer foto's
img_1953groot