home fonte-trainingen
maatwerk in trainingen
coachtrajecten

Reserverings- en deelnamevoorwaarden
Wandelreis Himalaya door Fonte trainingen
i.s.m. HT-Wandelreizen

De kosten van de Fonte Wandelreis Himalaya zijn op dit moment nog niet vastgesteld maar zullen ongeveer €2.000,- p.p. bedragen. Deze kosten omvatten de diensten en voorzieningen zoals die op deze website zijn omschreven bij het arrangement van de Wandelreis Himalaya.

Aanmelden kan telefonisch of via email bij Fonte trainingen (check eerst of er nog plaats is!).
Het boeken van de reis doe je door je aan te melden, maar je reisplek wordt pas definitief voor jou gereserveerd na ontvangst van je aanbetalingsbedrag.
Nadat je een reis hebt geboekt kan het gebeuren dat je door omstandigheden je reis moet annuleren of onderbreken. Fonte trainingen werkt voor deze reis samen met HT-wandelreizen en volgt daarom de annuleringsvoorwaarden van deze organisatie.
Bij annulering brengen we je annuleringskosten in rekening volgens het onderstaande schema:
  • tot 61 dagen voor vertrek de aanbetaling
  • van 61 tot 42 dagen voor vertrek, 30% van de reissom
  • van 42 tot 28 dagen voor vertrek, 50% van de reissom
  • van 28 tot 14 dagen voor vertrek, 75% van de reissom
  • vanaf 14 dagen voor vertrek, 100% van de reissom
Annulering van de reisovereenkomst door de reiziger dient altijd schriftelijk (per brief of email) te geschieden. Indien je een goede annuleringsverzekering hebt afgesloten ben je gevrijwaard van deze kosten bij een geldige reden om te annuleren (ter beoordeling aan de verzekeraar). Fonte trainingen raadt iedereen daarom aan om een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.
De deelnemer is tijdens de Fonte Wandelreis volledig verantwoordelijkheid voor zijn/haar bezit en voor zichzelf. De deelnemer weet dat hij/zij Fonte trainingen niet verantwoordelijk kan houden voor enig letsel of schade dat op zou kunnen treden als resultaat van zijn/haar participatie in de reisactiviteiten. De beslissing om deel te nemen aan de aangeboden activiteiten is zijn/haar eigen verantwoordelijkheid.
Fonte trainingen staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nr. 24455356.

Zin om mee te gaan?

Bel met Linda: 06 13500234, of mail naar info@fonte-trainingen.nl