home fonte-trainingen
maatwerk in trainingen
coachtrajecten

Reserverings- en deelnamevoorwaarden
Wandel-Onthaastingsweek Fonte trainingen

De kosten van de Fonte Wandel-Onthaastingsweek bedragen � 749,- p.p. Deze kosten omvatten de diensten en voorzieningen zoals deze in het arrangement van de Wandel-Onthaastingsweek zijn omschreven.

Aanmelden kan telefonisch of via email (check even of er nog plaats is).
De boeking is pas definitief als een bedrag van 25% van de totale som is aanbetaald.
Het restantbedrag dient uiterlijk 4 weken voorafgaand aan de startdatum van de week te zijn voldaan.
Bij annulering tot 8 weken voor aankomst wordt de aanbetaling terugbetaald, met uitzondering van €25,- voor boekings- en administratiekosten. Bij annulering tussen 8 en 4 weken voor aankomst wordt de aanbetaling (25%) niet meer terugbetaald maar worden er geen verdere bedragen in rekening gebracht. Bij annulering vanaf 4 weken voor de start van de week zal 100% van het totaalbedrag in rekening moeten worden gebracht (vanwege afspraken met locatie enz.).
Fonte trainingen raadt aan om een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.

Er geldt in principe een minimum-deelname van 4 personen. Bij minder deelnemers houdt Fonte trainingen zich het recht voor de Wandel-Onthaastingsweek te annuleren tot 4 weken voor aanvang. Uiteraard wordt in dat geval het (aan-)betaalde bedrag volledig teruggestort.
De deelnemer is tijdens de Fonte Wandel-Onthaastingsweek volledig verantwoordelijkheid voor zijn/haar bezit en voor zichzelf. De deelnemer weet dat hij/zij Fonte trainingen niet verantwoordelijk kan houden voor enig letsel of schade dat op zou kunnen treden als resultaat van zijn/haar participatie in de activiteiten. De beslissing om deel te nemen aan de aangeboden activiteiten is zijn/haar eigen verantwoordelijkheid.
Fonte trainingen staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nr. 24455356.

Zin om mee te gaan?

Bel met Linda: 06 13500234, of mail naar info@fonte-trainingen.nl